BUTIKEN ÄR STÄNGD - INGA BESTÄLLNINGAR HANTERAS FROM DEN 18 JUNI

Leverans

SÅ HANDLAR DU

Välj att beställa på Näsets Vedugnsbageri genom att:

Gå in på sortiment i menyn och välj det du önskar beställa. Lägg de varor du önskar i varukorgen och fortsätt till kassan. Glöm inte bort att ange eventuell portkod. Välj betalsätt och ange leveransadress. . Du får ett bekräftelsemejl så snart vi fått in din beställning. När varorna är levererade får du ytterligare ett meddelande från oss. Du betalar via Swish, kreditkort eller Bankgiro.

Vill du ha hjälp kan du mejla oss på info@nasetsvedugnsbageri.se

För närvarande levererar vi bara inom Katrineholms tätort.

VILLKOR

AVBOKNINGAR

Vid avbokning av beställning som görs senare än dagen innan planerad leverans har vi tyvärr ingen möjlighet att stoppa beställda leveranser varför vi kommer att debitera dig för leveransen.

PRISER OCH BETALNING

Priserna på hemsidan är inklusive moms. Aktuella priser visas alltid på hemsidan och Näsets Vedugnsbageri har rätt att genomföra förändringar beträffande priserna.

Direkt efter leverans Swishar du om du inte redan betalt med kort eller sätter in din betalning på vårt bankgiro. Alla uppgifter och instruktioner finns med i leveransen. 

LEVERANSER

Näsets leveranser sker enligt förutbestämda leveransdagar och tider. Vi har ingen skyldighet att ersätta avbokad leverans. Vi ersätter inte stulen leverans. Skulle dock detta inträffa ber vi er kontakta Näsets snarast möjligt så ska vi göra vad vi kan för att du ska vara nöjd med oss.

Vid oförutsedda händelser eller besvärliga väderförhållanden kan beställningen komma att levereras efter utsatt dig. Vid avlämning går ansvaret för varorna över till dig som beställare.

Vid leverans använder chauffören sig av de uppgifter som du som kund anmält till oss. Det är viktigt att du håller dina leverans- och adressuppgifter som du angivit i beställningen.

Vill du ändra någon uppgift som lämnats vid beställningen, till exempel postadress, mejladress, telefonnummer eller om du önskar ändra eller pausa din beställning måste detta göras så snart som möjligt före nästa planerat leveransdatum. Kontakta oss då på telefon, 0150-530 63. 

TVIST

Vid eventuell tvist följer Näsets Vedugnsbageri Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.